Mikä ihmeen Vilinä?


Kennel Vilinä on vuoden 2017 loppupuolella alkunsa saanut virtuaalikennel jolla on näiden vuosien aikana ollut monia nimiä sekä kasvatus rotuja. Nyt kuitenkin kasvatamme sekalinjaisia bordercollieita nimellä Vilinän.


Nykyinen kennelnimemme "Vilinä" tulee pääosin siitä että koirien kanssa on aina vilinää ja vilskettä. Kasvatusrotuna toimiva bordercollie taas on aina ollut lähellä sydäntä ja nyt suoritan unelmaani koirien kasvatuksesta unelmien koira rotuni kanssa. Koiriemme kanssa käymme aktiivisesti näyttelyissä sekä koirakohtaisesti valituissa muissakin harrastuksissa. Koirakohtaisesti valitut harrastukset tarkoittaa meillä sitä että harrastamme koirien kanssa niitä lajeja joista koirat itse nauttivat.


Instagramista alkunsa saanut kennelimme ei ole ajatellut missään vaiheessa kokonaan vaihtaa netin puolelle vaikka koiramme tänne rekisteröimmekin. Sillä toimintamme on pääosin instagramissa niin sellaiset ovat myös tapamme. Esimerkkinä äskeisestä on tietenkin pentueet jotka tulee maailmaan valmiiksi sukupuoli lajiteltuina sekä valmiissa pentue koossa jonka lisäksi pentujen nimeäminen tapahtuu meidän toimesta.